zajedno
fond-logo
ucinkoviti-ljudski-potencijali_boja
grad_zapresic
mzos-logo
asoo_logo

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Što je novo?

Održana je prva edukacija za uvođenje u rad pomoćnika u nastavi
  • 1.10.2016.Naša internet stranica

    Puštena u rad internet stranica projekta ZNANJE SVIMA na kojoj će se objavljivati novosti vezane uz njegovo djelovanje i rezultati. Pratite nas!
  • 7.-9. Rujna 2016.Edukacija pomoćnika u nastavi

    Edukacija je održana 7.-9. Rujna 2016. Godine na Veleučilištu Baltazar Zaprešić. 18 pomoćnika u nastavi u trajanju od 20 sati prošlo je kroz elemente edukacije: Načela obrazovanja učenika s teškoćama s naglaskom na inkluzivno obrazovanje / Karakteristike učenika s teškoćama / Podrška učenicima s teškoćama u odgojno-obrazovnom procesu i razvoju socijalnih vještina Suradnja s učiteljem, nastavnikom, stručnim timom škole /roditeljima i drugim učenicima / Prava učenika s teškoćama te dobilo Potvrde.
  • 1.1.2016.Ideja o pokretanju projekta

    Projekt Znanje svima omogućuje socijalnu uključenost i integraciju većeg broja učenika s teškoćama u proces odgoja i obrazovanja u mjestu njihovog prebivališta uz potporu stručno osposobljenih pomoćnika. Na ovaj način učenicima će biti pružene jednake mogućnosti obrazovanja čime se omogućuje njihovo daljnje aktivno sudjelovanje u društvu. Cilj projekta je neposredna potpora učenicima s teškoćama u razvoju kroz stručni rad osposobljenih pomoćnika u nastavi te kvalitetna provedba nastavnog plana i programa za sve učenike, poboljšanje obrazovnih postignuća učenika s teškoćama te njihova uspješnija socijalizacija i inkluzija.

Projekt znanje svima za jednaku mogućnost obrazovanja.

Cilj projekta

Cilj projekta je neposredna potpora učenicima s teškoćama u razvoju kroz stručni rad osposobljenih pomoćnika u nastavi te kvalitetna provedba nastavnog plana i programa za sve učenike, poboljšanje obrazovnih postignuća učenika s teškoćama te njihova uspješnija socijalizacija i inkluzija.